Rolls-Royce Phantom получи нова ексклузивна версия на Ares Coupe. Към луксозния седан

...
Rolls-Royce Phantom получи нова ексклузивна версия на Ares Coupe. Към луксозния седан
Коментари Харесай

Карбон и естествено злато: представиха изключително луксозен Rolls-Royce СНИМКИ

Rolls-Royce Phantom получи нова извънредна версия на Ares Coupe. Към първокласния седан се причислява първокласно четириместно купе. Това се съобщава на уеб страницата на италианската компания Ares Modena.

Именно това студио извърши настройката на Rolls-Royce Phantom - това не е разработка на английската марка, а обособен план. Само няколко от тези купета ще бъдат създадени, като клиентът би трябвало първо да закупи седан Rolls-Royce Phantom и да го даде за преправка.
 Rolls-Royce Phantom, Rolls-Royce купе, нов Rolls-Royce Phantom Купе лайсните са позлатени Снимка: Ares Modena
Сегашният Rolls-Royce Phantom, за разлика от своя предходник, няма версия с две порти. В допълнение, купето Rolls-Royce Wraith беше прекратено (то беше сменено от електрическата кола Spectre), тъй че Ares Modena реши да сътвори такава кола сама.

Всички панели на каросерията на Rolls-Royce Phantom Ares Coupe са нови и направени от леки въглеродни нишки. Въпреки това купето продължава да тежи 2,6 тона.
 Салон Rolls-Royce Phantom, Rolls-Royce купе, нов Rolls-Royce Phantom В кабината се появиха бронзови акценти Снимка: Ares Modena
Въпреки че купето Rolls-Royce Phantom е проектирано в стила на седан, то има друга линия на покрива и необятни порти, които се отварят против трафика. Автомобилът ще се предлага единствено в черни и бели цветове с бронзов челен похлупак, а страничните лайсни са инкрустирани с естествено злато. Монтирани са и големи 24-цолови джанти.

Rolls-Royce Phantom Ares Coupe разполага с четири обособени седалки и нов дизайн на интериора. Ще се извърши, като се вземат поради желанията на клиентите, само че бронзовите акценти ще бъдат наложителен признак.
 Rolls-Royce Phantom, Rolls-Royce купе, нов Rolls-Royce Phantom Вътре има четири обособени стола Снимка: Ares Modena
Силовият елемент остана неизменен. Купето Rolls-Royce Phantom е оборудвано с 6,75-литров V12 twin-turbo мотор, произвеждащ 571 к.с. с. и 8-степенна автоматизирана скоростна кутия.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР